söndag 8 juli 2007

Affärsidé bortskänkes

Pappan och jag ser med fasa fram emot att Lillis ska bli så stor att han behöver lagad mat! För att ni ska förstå vad jag menar tänker jag här mycket öppenhjärtligt dela med mig av helgens matsituation.
Fredag: middag; hämtpizza och smågodis framför tv:n.
Lördag: lunch; 150-gramare med pommes och cola i framsätet i bilen, middag; vår vän Kocken kom förbi och lagade en exceptionell gourmetmiddag med entrecote, blanscherad potatis och hericot verts (!) och gott vin, middagen avslutas dock med choklad och chips (ja, det var vi som ansvarade för desserten).
Söndag: slarvig fillunch (vi är inte så hungriga för vi har ätit lite smågodis i sängen innan).
Börjar känna mig som en fet amerikanare som bara maxar på.

Nu till affärsidén: någon bör inse potentialen och startar igång en business med hemkörning av matpaket till behövande föräldrar. Dagliga leveranser i diskreta pappkartonger vore att föredra, för de föräldrar som vill att barnen ska behålla illusionen av att maten är hemlagad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Premiärmamman

låter som om de enda grönsaker våra småungar kommer att få smaka på är under tiden de får smakportiner, när de sedan går över till att äta samma mat som vi - då är det kört med näring och den hälsosamma maten.

Hade det funnits den typen av hemkörning hade jag nog prenumererat på maten i minst fem år på raken!!! Annars får jag väl se till att övertyga mormor att gå i pension snart....

Kram
/M&I

Moderator sa...

Hej!
Tack! Skönt att höra att vi inte är de enda som har denna typ av problematik:-)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.