lördag 1 mars 2008

Greppat fördelarna med gåing!

Idag greppade Lillis fördelarna med gåing! Han har större delen av dagen gått 5-10 steg för att sedan ramla lite och sen upp igen osv osv... Han verkar tycka det är störtkul! Räknas det som han kan gå då? Vår vän B sa dock att så länge man räknar steg, så går inte lillen ännu... ligger nog lite i det, skit också!
Han är ju drygt 13 månader nu så det är ju verkligen på tiden. Men å andra sidan har jag flera i min närhet som har småkottar i samma ålder och som inte går ännu. Är det inte lite konstigt, undrar just vad det beror på att det verkar som om gådebuten tenderar att inträda senare och senare? (högst vetenskapligt underbyggt:-))
Idag tittade Lillis i sin nya bok "Mollys ordbok" och där var det en tecknad bild på en dammsugare. Han pekade på den och sedan pekade han på vårt städskåp! Förstår inte var vårt lilla geni får allt ifrån.
Vi fortsätter med vår badterapi och det har gått sådär. Men häromdagen lossnade det riktigt ordentligt när kusin A kom och visade hur man ska göra. De var så söta i baljan tillsammans, jämförde snoppar och allt.
Det är så underbart med helg så man får umgås med sin lilla älskling! (som har blivit en pappagris så man får ligga i för att duga...).
Ha en trevlig festivalkväll!

6 kommentarer:

Ilona sa...

Han GÅR, de där B har ju ingen koll! Antingen så går man eller så går man inte. Bra jobbat Lillis när du väl fattar att man tar sig fram snabbare och ser mer av världen upprätt så kommer du inte att återvända till fyrfotagången.

Mmm pappighet...jag ligger också lä men har börjat acceptera det...jag gillar ju inte att lira bandy i tre timmar i streck. Nu ska jag forsätta vara bakis och titta på Vasaloppet och försöka igonera all upptåg som de där två minisarna gör...som att rita på nya duken...

Anonym sa...

Klart att lillis går! B är nog bara avis!

Anna sa...

Tycker också att det är klart han går. Så japp nu är det konstaterat att ni har en liten gående son, hjärtligt!

Anonym sa...

ho, ho!

Anna sa...

GLAD PÅSK!!!

Hoppas att ni får en hjärtlig påskhelg!

Moderator sa...

Tack för de fina inläggen!