lördag 9 februari 2008

Lillis tog 2 steg!!

I torsdags tog Lillis 2 steg!! Som vanligt väntade han till ett speciellt tillfälle för att visa upp sina framsteg: på Öppna förskolan. Han stapplade alltså fram 2 små steg över golvet. Sen fick det vara nog. Lill-kusinen A har kunnat gå ett bra tag. Papporna som båda är f-lediga just nu tävlar förståss om vem som fått den bästa avkomman... Men Lillis är iallafall bäst på att peka på saker som man frågar om...;-)
Inatt var det en ryslig natt. Lillis var vaken och skrek mer eller mindre mellan kl 11 och 02.30. Ibland tystnade han en stund när vi tog upp honom och vaggade och sjöng och allt annat man försöker sig på för att trösta sin lilla älskling. Kändes dock för risky att lägga honom i vår säng... I denna ålder verkar de verkligen ha greppat orsak och verkan, känns som de lägger allt man gör om så för bara en gång, på minnet...
Idag blir det födelsedagslunch hos farmor. Ikväll kommer kompisar på middag och schlager. Kanon att det är igång igen tycker jag!!

3 kommentarer:

Ilona sa...

Gratulerar Lills att du har börjat ta dig fram på två ben!

Igår beställde jag ett gäng krokodilböcker så nu hoppas jag verkligen att Tvåan kommer att gilla dem!

Det blev en snabbvisit på småbarnsavdelningen och nu är jag på storbarn 4-5åringar much better! Men veckan med 12st 1-2åringar var lärorik.

Anonym sa...

Det är så coolt när de börjar gå! Dom blir ju så stora helt plötsligt...

Kram

Moderator sa...

Visst är det roligare med större barn i grupp... de mindre ska njutas en och en helst:-)